NK veldrijden

Gevolgen coronavirus voor de wielersport. Twan van Gendt verkent parkoers.


Nk Veldrijden 2015 Amateurs Foto S Racefietsblog Nl Veldrijden

Beste sportvriend 24 oktober 2021.

. De 30-jarige Noord-Hollander veroverde vier nationale titels. Bij de laatste editie van het NK veldrijden in 2020 pakte Mathieu van der Poel voor de zesde keer op rij de nationale titel bij de mannen. Bobbie Traksel interview Twan van Gendt.

In verband met de huidige coronamaatregelen en het verlengen van de lockdown besloot Zaltbommel vier. Ook in 2022 wil hij zijn titel verdedigen. KNWU-selectie voor WB Veldrijden Dendermonde bekend.

Het parcours voor de Wereldbeker Rucphen krijgt definitief vorm. Yoeri Havik mag zich de gouddelver noemen van het NK baanwielrennen in het Omnisport van Apeldoorn. Wielerbond KNWU heeft de organisatie van de internationale veldrit in Rucphen bereid gevonden om de organisatie van het NK voor profs en.

Live stream Veldrijden De toprijders zijn er klaar voor en zullen het hele veldritseizoen weer in hun klasse gaan strijden om het begeerde eremetaal. 24 nov 2020 Oud-veldritkampioen Cock van. Op deze pagina kan je het hele veldritseizoen alle wedstrijden volgen via speciale livestream linkjes.

NK 14 december 2021. 27 nov 2020 Hoogeveen neemt geschrapte wedstrijden NK veldrijden op zich. Jeugd-NK veldrijden Greg LeMond Tony Martin Mihkel Räim.

Beleef het Nederlands Kampioenschap Veldrijden 2021 in Zaltbommel. Het leek er even op dat er voor het tweede jaar op rij geen NK veldrijden konden plaatsvinden. Rucphen neemt deel NK Veldrijden 2022 over.

Het Nederlands kampioenschap veldrijden gaat toch door. TICKETS UCI CYCLO-CROSS WORLD CUP RUCPHEN.


Nk Veldrijden More 2007 Cyclocross Bike Ride Bicycle


20200112 Nk Veldrijden Rucphen Men Images Sportfoto Photoagency Man Images Men Bicycle


20200112 Nk Veldrijden Rucphen Men Images Sportfoto Photoagency Man Images


20200112 Nk Veldrijden Rucphen Men Images Sportfoto Photoagency Veldrijden

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel